‘Wonen in het topsegment met een magistraal uitzicht’

Nog slechts 2 penthouses beschikbaar!

‘Schitterend wonen aan de kust’

‘Uniek en fantastisch gelegen woonproject’

69 fantastische koopwoningen in verschillende prijsklassen

Woont u straks in één van de mooiste gebouwen van Nederland? Kosten noch moeite zijn gespaard om op een fantastische plek aan de Zandvoortse kust iets heel bijzonders neer te zetten. De ligging is uniek: het strand aan uw voeten en ook nog eens op steenworp afstand van het F1-circuit, het gezellige centrum van Zandvoort en het prachtige duingebied. Daarnaast zijn steden als Haarlem en Amsterdam in korte tijd bereikbaar.

De architectuur en het materiaalgebruik van de gebouwen is voor Nederlandse begrippen uitzonderlijk hoogwaardig te noemen. De moderne witte gevels, met z’n vele rondingen worden voorzien van zwarte aluminium kozijnen met enorme glaspartijen, om optimaal van het fantastische uitzicht te genieten. Gecombineerd met delen van prachtig warm hout ontstaat een zeer fraai en levendig beeld. Het geheel rijst op uit een beplant duin, wat volledig langs het gebouw wordt aangelegd. Ook de zone tussen de twee gebouwen wordt een prachtige groene oase.

In het hoofdgebouw komen 69 luxe koopappartementen in verschillende prijssegmenten. Het naastgelegen paviljoen gaat plaats bieden aan 33 senioren huurappartementen. Verstopt onder het duin komt een meerlaagse parkeergarage met ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw eigen auto’s en dat van uw bezoek.

Toekomstige bewoners aan het woord

Kevin van der Zeijs, toekomstige bewoner van de Duinwachter aan het woord.

Klik hier voor het hele interview.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.

Er zijn bouwnummers beschikbaar